Over onze gitaren
Alle gitaarmodellen zijn met de hand uit hout vervaardigd. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan de details.
Het formaat varieert, afhankelijk van het model, tussen de 24 en 26 cm. Het houten model wordt met de Airbrush-techniek gespoten en de bovenste laag wordt met (harde) blanke lak behandeld. Door deze behandeling worden de gitaarmodellen extra stevig en zullen niet snel beschadigen. De gelijkenis met het originele gitaarmodel wordt zo goed mogelijk benaderd, kleine afwijkingen kunnen echter voorkomen, maar kenners zullen het model direct herkennen.

Uw eigen model bestellen
Misschien zoekt u een specifiek model, dat u niet in onze collectie heeft kunnen ontdekken. Of misschien wilt u uw eigen gitaar op schaal. Dat is allemaal mogelijk! Voorwaarde is dat het model populair is, omdat wij al onze producten in een oplage verkopen.
Neemt u contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of via het e-mail formulier op de bestelpagina, wij laten u graag weten wat de mogelijkheden voor uw specifieke gitaar zijn.

Drumstellen
Onze collectie drumstellen, verkrijgbaar in diverse formaten, bevatten modellen met merknamen van topmerken en drumstellen met namen van bekende muziekformaties. • Klein € 17,50/pst • Alleen met merknaam: € 25,--/pst • Met naam van een band (Pink Floyd, The Beatles en Guns ‘n Roses): € 30,--/pst. Met naam van een band (Pink Floyd, The Beatles en Guns ‘n Roses). • Groot, met merknaam en meerdere trommels en bekkens: € 35,-- /pst.

Gegarandeerd de laagste prijs!

Muziekinstrumenten op schaal worden steeds populairder. Door de groeiende vraag zijn wij voor u als klant op zoek gegaan naar mogelijkheden om de prijs zo laag mogelijk te houden. En met succes, onze producten zijn al snel 20 tot 25% goedkoper! Wij maken o.a. geen gebruik van een webshop en onderhandelen direct met de producent waardoor veel extra kosten bespaard blijven. Zo blijven niet alleen wij maar ook u van onnodige extra kosten bespaard. Want als het goedkoper kan laten wij die kans niet liggen!

Regelmatig nieuwe producten
Ongeveer drie keer per jaar wordt ons assortiment aangevuld met nieuwe items.Wij verdiepen ons dagelijks in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van populaire muziekinstrumenten en stemmen onze collectie daar een aantal keer per jaar op af. Maar ook instrumenten met een historie krijgen bij ons de aandacht. Kortom, er gebeurt heel veel op de markt van muziekinstrumenten en bij ons kunt u veel van deze producten op schaal terugvinden.

Wederverkoop van onze miniaturen
Wij leveren ook aan detaillisten en wederverkopers.
Heeft u interesse in onze diensten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.

 

 
 
U kunt ook bellen: 0488 443200 of 06 25 38 10 33 of 06 16 08 76 32